Najbolja Kladionica Za CS:GO Kladionica Klađenje

CS:GO kladionica i klađenje je u stalnom porastu širom sveta, a skoro sve tradicionalne kladionice sada koriste ovaj esport kao osnovni deo svoje ponude. Utakmice se igraju praktično svuda na planeti u različitim ligama i na različitim nivoima veština. Sa mnogo različitih opcija koje možete izabrati, nema sumnje da postoji mnogo uzbuđenja kada se isprobava klađenje na igre kao što je CS:GO.

Top 5 kladionice za CS:GO:

kladionice za CS:GO
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
250% bonusa do 20.000 RSD
+ 200 RSD bez uslova
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus
100% bonusa do 10.000 RSD
Preuzmi bonus

Ako je CS:GO klađenje novo za vas, postoje neke važne stvari koje treba znati pre nego što se prvo upustite u klađenje. Zbog toga, donosimo vam savjete i bitne informacije kako biste bili usmereni na pozitivno klađenje na CS:GO kladionica.

Šta Je CS:GO I Kako Se Igra

Counter-Strike je najveći esport na svetu, koji dolazi sa igranjem ili gledanjem igara. Kao ozbiljan sport, prihvaćen je od 2012. godine. Poznato je da može doneti veliki deo uzbuđenja kada je novac u pitanju, jer ovu igru karakterišu visoki dobici. U početku, CS:GO može izgledati izuzetno jednostavno kao igra, iako nije. Igra se sastoji od dva tima od pet ljudi koji pokušavaju da ostvare cilj postavljanja bombe nasuprot pokušaju da spreče drugi tim da postavi bombu. Svaki tim ima priliku da igra obe strane.

Igra se dok jedna ekipa ne pobedi u 16 ​​kola, sa potencijalom od 30 kola ne uključujući produžetke. To znači da oba tima moraju planirati da imaju efikasne strategije za potencijalno sve te runde. U tome leže složenosti ove igre, pa i klađenja na istu.

Saveti Za Sigurnije Klađenje Na CS:GO

Da bi potraga za zaradom prilikom klađenja na CS:GO kladionica bila uspešna, potrebno je obratiti pažnju na određene stvari prije stavljanja prve opklade, ali i pogledati ponudu koju sportska kladionica svojim korisnicima nudi. Zbog toga, donosimo vam savete, kako bi vaše klađenje na CS:GO kladionica bilo što uspešnije.

Ako ste zaljubljenik u CS:GO i skloni ste da uložite malu sumu novca za zabavni deo prvo što trebate jeste poznavati igru, timove, igrače – istražite. Kada ste saznali o igri, bazirajte se na istraživanje:

 • forme timova (primer: ako određeni tim na kojeg se želite kladiti ima 5 poraza, savetujemo da svoju opkladu ne postavite na njega)
 • skupine mapa – (primer: uporedite kako se dva tima međusobno poklapaju i napravite veto na mapi u svojoj glavi)
 • profil utakmice i ulog novca – istražite i pogledajte sve karakteristike prethodnih timskih utakmica i odgovorno se kladite.

Ako ste početnik u klađenju na CS:GO kladionica, donosimo vam dodatne savete:

 • obavezno odredite količinu novca koji želite da potrošite na CS:GO klađenje
 • odredite iznos koji ćete uplačivati na meč odnosno listić
 • istražite svaki meč prije postavljanja opklade na isti
 • izaberite meč na koji ćete se kladiti i igrajte se sa različitim vrstama opklada i pogledajte koje su kvote
 • obavezno koristite bonuse koji se odnose za klađenja na CS:GO
 • kladite se bez emocija, nikada kada ste uznemireni i ljuti

Uzbudljivo Klađenje Na CS:GO Kladionica

Pošto se radi o izuzetno popularnom e-sportu, tako slobodno možemo reći da je klađenje na CS:GO takođe popularno u svetu ali i u Srbiji. Zahvaljujući popularnosti igre, danas je se moguće kladiti u kladionicama na mnogobrojne turnire iz CS:GO, ali samo najbolja kladionica pruža odličnu ponudu klađenja. Ako ste zaljubljenik ove igre, klađenje na istu igru će vam sigurno doneti mnogo uzbuđenja i zabave, ali ako ste poznavaoc onda je moguće i osvajanje velike količine novca.

Zbog toga savetujemo, da pogledate listu kladionica koje nude veoma dobre kvote i za koje smatramo da su vaša najbolja šansa da dobijete najveću vrednost za svoj novac. Kvote predstavljaju vrednost, pa stoga uvek treba da se fokusirate na pronalaženje najboljih mogućih kvota za vaša CS:GO predviđanja.

Donosimo vam spisak kladionica, koje se odlikuju sa raznovrsnim opkladama i dobrim koeficijentima:

 • Maxbet
 • Mozzart
 • Greatodds
 • Circus
 • Meridianbet
Uzbudljivo Klađenje Na CS:GO Kladionica

Poznate Opklade Za CS:GO Klađenje

Pošto se radi o multiplejer igrici, ishod klađenja ovisi o kombinaciji veštine i timske igre. Zbog toga, postoji veliki izbor opklada koje možete postavljati,  a neke od njih su:

 • Klađenje na pobednika turnira/događaja – jednostavno, postavite opkladu na tim za koji smatrate da će podebiti
 • Klađenje na pobednika mape – postavljanje opklade na tim koji će pobediti na određenoj mapi tokom meča
 • Klađenje na finaliste događaja – odnosno, klađenje na tim koji će se kvalifikovati u finale
 • Klađenje na pobednika runde – u okviru svake mape, kladite se na pobednika određene runde
 • Klađenje na ukupan broj mapa – manje, O/U, više
 • Klađenje na hendikep gde obično postoje hendikepi -1,5 i +1,5

Popularni Događaji Za CS:GO Klađenje

Postoji mnogo velikih događaja na kojima učestvuju najbolji CS:GO igrači. Međutim, nekoliko događaja se izdvajaju od ostalih a to su:

 • Esea

Uzbudljivi turnir se igra četiri puta godišnje, donosi visoku zaradu ako znate pravila klađenja i igranje igre.

 • ESL Pro League

Održava se dva puta svake godine u organizaciji ESL na kojem učestvuju 24 najbolja tima na planeti.

 • Blast Premier

Još jedan niz dvogodišnjih događaja. Oba dela događaja su podeljena na grupnu fazu, obračun, finale sezone i pretposlednje svetsko finale na kraju sezone. U suštini reć je o serijama od sedam događaja koja se dešava tokom cele godine i nudi mnogo tržišta za klađenje na CS:GO.

 • Flashpoint

Prva franšizna CS:GO liga koja sadrži osam stalnih partnerskih timova koji se takmiče u dve sezone svake godine. Liga je nedavno promenila svoj format kako bi se prilagodila RMR rang listi za CS:GO zbog tekuće pandemije.

Pored toga, IEM turniri i ESL One Cologne su dva najveća i veoma popularna LAN turnira na kojima se takmiči globalna elita.

Sportska Kladionica I Uživo Klađenje

Zanimljivo je da je opcija klađenja uživo na stranicama možda najinteresantnija za klađenje na CS:GO kladionica. CS:GO klađenje uživo obuhvata klađenje nakon početka meča. Ova opcija klađenja nudi igračima vrhunsko iskustvo u različitim oblastima, uključujući fleksibilnost klađenja, zabavu, bolje kvote itd.

Kao rezultat svoje tehničke prirode, klađenje uživo je prvenstveno dostupno na mreži, što omogućava igračima da budu više uključeni u akciju klađenja. Da biste se efikasno kladili uživo na CS:GO kladionica, morate proučiti timove u igri i prednosti ali i slabosti svakog igrača pre nego što bilo koji meč počne. Ovo će vam pružiti određeno znanje o tome kako da savladate izazove tokom igre uživo.

FAQ

Koliko često se mogu kladiti na CS:GO?

Izbor je na vama, jer je klađenje na CS:GO uvek dostupno. Naravno, ne treba preterivati, posebno ako nemate dobru strategiju i vaše klađenje ide u pravcu gubitka. Zato se kladite odgovorno. Ponuda klađenja je različita jer kladionice karakterišu različite vrste opklada, ali i kvote.

Koja sportska kladionica ima zastupljeno klađenje na CS:GO?

Skoro svaka sportska kladionica ima zastupljeno klađenje na CS:GO. U svetu esporta klađenja, nesumljivo je da klađenje na CS:GO zauzima sami vrh lestvice. Zbog toga, mi vam predlažemo da pogledate ponudu klađenja sledećih sportskih kladionica: Mozzart, Meridianbet, Greatodds, Circus i Maxbet jer smo sigurni da ćete pronaći za sebe idealne opklade.

Da li je zastupljeno klađenje na igrače i kakve su opklade za klađenje na CS:GO?

Zaista, opklade za klađenje na CS:GO su raznovrsne. Možete se kladiti na pobednika tima, pobednika do produžetaka, klađenje na hendikep, ukupan broj mapa, pobednika runde, na finaliste događaja i drugo.

Koji događaji su najzabavniji za klađenje na CS:GO?

Mnogo je događaja koji odišu sa dobrom zabavom i uzbuđenom. Savetujemo da pogledate sledeće događaje: elisa invitational, esea advenced division, IEM turniri, ESL One Cologne ali i mnoge druge.

Kada i kako je najbolje započeti s klađenjem na CS:GO?

Najbolje vreme za klađenje na CS:GO je kada se igra dosta turnira. Naravno, da biste se kladili, potrebno je da razumijete sve opklade, te da imate dobru strategiju. Ako ste početnik u klađenju, savetujemo da počnete sa jednostavnim opkladama na ukupne koeficijente, dok usavršite klađenje. Kada usavršite klađenje, možete preći na višestruke opklade, uživo klađenje i ostalo.

Leave a Comment