Najbolja Kladionica Za Klađenje Na Vaterpolo Kladionica

Vaterpolo je olimpijski sport koji obuhvata muška i ženska takmičenja, kao i klađenje u vaterpolo kladionica. Prvo muško vaterpolo takmičenje održano je 1900. godine. Ženska takmičenja su debitovala na Olimpijskim igrama tačno 100 godina kasnije, 2000. Zaista, vaterpolo karakteriše veliki broj evropskih liga, a olimpijsko takmičenje je favorit među gledalaca.

Top 5 kladionice za klađenje na vaterpolo:

kladionice za vaterpolo
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
250% bonusa do 20.000 RSD
+ 200 RSD bez uslova
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus
100% bonusa do 10.000 RSD
Preuzmi bonus

To je intenzivna i ponekad agresivna igra koja je puna akcije, što se naravno prevodi u mogućnost klađenja. Zato u nastavku teksta saznajte koje su popularne lige, turniri i vaterpolo takmičenja, koja su pravila klađenja na vaterpolo, savete za uspešnije klađenje, vrste klađenja, klađenja u vaterpolo kladionica i još mnogo toga.

Najbolja kladionica ili više njih, donose pristojnu ponudu klađenja na vaterpolo, a to su:

 • Meridianbet
 • Maxbet
 • Mozzart
 • Greatodds
 • Circus

Lige, Turniri, Takmičenja, Princip I Pravila Sporta Vaterpola

Princip vaterpola zasniva se na igranju dve ekipe, koje se sastoje po sedam igrača, a cilj je ubacivanje lopte u protivnički gol, koji lebdi po vodi. Igra se u bazenu koji je dubok najmanje 1,8m, sa golom širine 3m i visine najmanje 0,9m. Veličina bazena je različita za muškarce i žene.

Utakmica se sastoji od četiri perioda od osam minuta. Na startu se lopta postavlja u centar bazena i obe ekipe trče za njom sa svojih gol-linija. Ako su rezultati na kraju regularnog vremena izjednačeni, igraju se dva produžetka od po tri minuta. Ako i dalje nema pobednika, igra se period iznenadnih golova i pobeđuje prvi tim koji postigne gol. Naravno, postoji mnogo više pravila, ali ako razumete ove osnove, trebalo bi da počnete da pratite vaterpolo utakmice.

Možete se kladiti na mnogo različitih vaterpolo takmičenja. Na primer, mnoge zemlje imaju domaće lige, od kojih su najpopularnije Italija, Španija i Mađarska. Postoji vaterpolo Len Evroliga, koja je svake godine vrhunsko evropsko klupsko takmičenje. Postoji i Svetska vaterpolo svetska liga, koja je godišnje međunarodno takmičenje. Takođe možete da se kladite na Evropsko prvenstvo koje se održava svake dve godine, FINA Svetsko prvenstvo u vaterpolu, koje se takođe održava svake dve godine, i Olimpijske igre.

Lige, Turniri, Takmičenja, Princip I Pravila Sporta Vaterpola

Kako Se Kladiti Na Vaterpolo Kladionica

S obzirom na to da vaterpolo nema najveću popularnost, može se pretpostaviti da su sportska kladionica i igrač u podjednakom položaju kada se klade na ovaj sport. Vrlo je malo pristojnih vaterpolo analitičara, a kladionice se oslanjaju na iste dostupne statistike kao i igrači. Shodno tome, uz kompetentnu analizu utakmice, možete pobediti kladionicu zbog svoje male prednosti u poznavanju igre. Zbog toga, donosimo savete koji su bitni za odabir strategije za klađenje na vaterpolo kladionica.

Koraci Za Strategiju – Klađenje Na Vaterpolo – Pravila Klađenja

 • Istražite bazen i uslove utakmice ali i mesto gde se utakmica igra

Odabir vaterpolo opklada treba da počne sa istraživanjem arene za predstojeći meč. Domaći bazen u ovom slučaju pomaže domaćinima jače nego u većini drugih timskih sportova. Publika, odnosno navijači su od velike važnosti za meč jer upravo oni daju veliku podršku domaćinu. Pored toga, vaterpolo utakmice se mogu održavati i na otvorenim bazenima, što je takođe važno znati pre početka utakmice.

 • Analizirajte formu tima i igrača

Važni igrači i golmani, trenutna forma tima, sastavi timova, povrede glave, vrhunski igrači su standardni parametri u analizi pre meča bilo kog timskog sporta, uključujući i vaterpolo. Posebnu pažnju treba obratiti na golmane, jer u vaterpolu mnogo zavisi od forme golmana, jer na prosečnom meču mogu da sakupe i do 25 odbrana. Što je golman jači, tim je jači.

 • Identifikujte svoje rivale

Vaterpolo ima svoja žarišta popularnosti u svetu. Pre klađenja na međunarodnu utakmicu, vredi napomenuti koliko je sport rasprostranjen u toj zemlji. Na primer, šemljama bivše Jugoslavije vaterpolo je izuzetno popularan.

 • Pratite i proučite pravila klađenja na vaterpolo kladionica, kao i pravila igranja vaterpola

Stalne promene pravila su odlika vaterpola. Novi zakoni pokušavaju da vaterpolo učine zabavnijom, što znači da se čini sve da se postigne više golova. Pre svakog turnira potrebno je proučiti promene u pravilima i na osnovu toga vršiti klađenje na takmičenja.

Sportska Kladionica I Opklade Za Vaterpolo Klađenje

 • Opklade na meč – opklada na pobedu jednog od timova ili na utakmicu koja se završava nerešeno. Veze su veoma retke u vaterpolu, tako da su kvote često veoma dugačke. Međutim, ako podržavate tim, sve dok taj tim pobeđuje, vi dobijate opkladu, nije važno sa kojom razlikom pobeđuje.
 • Opklade na ukupni rezultat – kladite se na to koliki će ukupan broj postignutih poena biti od oba tima. Predstavlja se kao opklada više/manje. Na primer, možda ćete moći da se kladite na ukupan rezultat u svakom periodu. Možda se možete kladiti na ukupan rezultat nakon prva dva perioda, ili čak prva tri. U svakom slučaju, tržište funkcioniše na potpuno isti način, jedina razlika je vremenski period koji tržište pokriva.
 • Klađenje na hendikep – ako je jedan od timova jasan favorit za pobedu, onda kvote možda neće izgledati baš atraktivno. Drugim rečima, prinosi mogu biti veoma mali, tako da ćete morati da rizikujete veliki iznos da biste osvojili značajan iznos. Zbog toga je uvedeno klađenje na hendikep. Ideja je vrlo jednostavna jer se kladite na omiljeni tim kojim se primenjuju bodovni hendikep. Na ovaj način, kvote na favorita će biti izdašnije, jer će morati više da rade za pobedu.
 • Kategorija opklada na događaje ili klađenje na igrače. Na primer, možete se kladiti na određenog igrača da će postići gol, ili čak da će biti prvi ili poslednji strelac gola. Takođe možete da se kladite na to da li će utakmica biti nerešena u određeno vreme, da li će biti napravljen faul i tako dalje.
 • Outrights – opklade koje se odnose na ligu ili turnir u celini. Najosnovniji od njih će biti na jednom od timova koji će biti ukupni pobednik na kraju sezone ili takmičenja.

Međutim, možete pronaći niz drugih opklada prilikom klađenja na vaterpolo kladionica. Na primer, možete da se kladite na najboljeg strelca sezone ili turnira, ili timove koji će završiti u prva tri. Štaviše, kvote za ove opklade se prilagođavaju kako sezona napreduje, tako da što ranije položite svoje opklade, verovatno ćete pronaći bolje kvote.

Sportska Kladionica I Opklade Za Vaterpolo Klađenje

Klađenje U igri – Uživo Klađenje – Vaterpolo Kladionica

Klađenje u igri ili uživo je odličan način da gledanje vaterpola učinite još uzbudljivijim. Omogućava vam da se kladite na igru dok se ona odvija. Možete se kladiti na sledeći događaj koji će se odigrati, kao što je sledeći tim ili igrač koji će postići gol, sledeći faul i sl.  Šanse se ažuriraju u realnom vremenu, i ako možete pažljivo da pratite akciju i tržišta, možda ćete uočiti neke fantastične prilike za klađenja na vaterpolo kladionica.

FAQ

Kako saznati koja je najbolja kladionica za klađenje na vaterpolo?

Vrlo jednostavno. Potrebno je da pogledate celokupnu ponudu kladionica i njihovu ponudu opklada i promocija koje nude na vaterpolo. Takođe, pogledajte da li kladionica nudi bonus dobrodošlice i druge bonuse za klađenje, kako biste bili sigurni da je baš ta kladionica za vas najbolja kladionica.

Koja sportska kladionica omogućuje klađenje na vaterpolo?

Zaista, skoro svaka popularna kladionica omogućuje klađenja va vaterpolo. Na osnovu toga, klađenje na vaterpolo je moguće u sledećim kladionicama: Mozzart, Meridianbet, Maxbet, Circus i Greatodds. Sigurni smo da će vas njihova ponuda mogućih opklada iznenaditi, jer se odlikuju sa raznim ponudama klađenja na vaterpolo.

Da li su pravila klađenja na vaterpolo jednaka u svim kaldionicama?

Bez obzira da li se kladite na vaterpolo ili neki drugi sport, pravila klađenja su ista. Trebate biti punoletni i imati više od 18 godina, imati otvoren nalog tj. korisnički račun unutar kladionice i prihvatiti sve uslove što kladionica nalaže, kako biste se mogli kalditi.

Mogu li se uživo kladiti na vaterpolo?

Naravno. Klađenje na vaterpolo je veoma popularno u Srbiji, kako zbog činjenice da Srbija spada među favorite kada je u pitanju sport vaterpolo, a tako i zbog korisnika koji se vole kladiti na ovaj sport. Uživo klađenje na vaterpolo omogućava lakše praćenje i klađenje na vaterpolo, gde ste uvek u mogućnosti da menjate svoje stavljene opklade dok meč traje.

Leave a Comment