Klađenje Bez Izvlačenja – DNB Vodič Za Klađenje I Saveti

Opklada bez izvlačenja je vrsta opklade koja eliminiše mogućnost nerešenog ishoda. U ovoj vrsti klađenja igrači biraju između pobede svog omiljenog tima ili autsajdera. Opklada na nerešeno je zgodna kada ne možete da isključite mogućnost da se vaš izbor završi nerešenim rezultatom. Ovaj članak će imati pogled na to šta znači izvlačenje bez opklade, strategiju i kako možete da koristite ovu strategiju.

Kako Funkcioniše Tržište Za Izvlačenje Bez Opklada

Kao što je gore objašnjeno, opklada bez izvlačenja eliminiše mogućnost da se igra završi nerešenim rezultatom. Stoga, kada se kladite, vaš ulog se deli na dva dela. Podeljeno je između pobedničke strane i meč se završava nerešenim rezultatom.

Na primer, tim A (kod kuće) igra protiv tima B i verovatno mislite da bi tim A mogao da dobije utakmicu. S druge strane, meč bi završio nerešeno.

U normalnom klađenju, kladili biste se na tri ishoda. Ako se kladite na pobedu tima A, profitirate od svoje opklade ako samo tim pobedi. Međutim, ako tim B pobedi ili se igra završi nerešeno, gubite opkladu. Međutim, u opkladi bez izvlačenja kladite se samo na dva ishoda. Ako tim A pobedi, pobeđujete. Ako je rezultat nerešen, dobijate ceo ulog nazad. Ako tim B pobedi, gubite.

Kako Funkcioniše Tržište Za Izvlačenje Bez Opklada

Sistem Klađenja Na Nerešeno Bez Opklade – Saveti I Trikovi Za Pobedu

Kao i svako drugo tržište klađenja, klađenje na nerešeno bez opklade je pitanje posedovanja dovoljno znanja i strategije. Najvažnije je da morate biti upoznati sa takmičenjima na koja se kladite. Da biste najbolje iskoristili DNB, trebalo bi da imate gomilu statistike i informacija.

Trebalo bi da proverite kako se svaki tim ponaša, golove postignute u prošlosti, dobijene, izgubljene i nerešene utakmice. Takve informacije možete dobiti na raznim ligaškim tabelama na mreži. Ove informacije vam pomažu da odlučite kako ćete staviti svoju opkladu. Na primer, mogli biste otkriti da jedan tim ima tendenciju da ostane neporažen. Takav tim će biti dobar kandidat za selekciju DNB-a.

Još jedan važan savet je da morate da izaberete pravu kladionicu. Postoji mnogo kladionica koje nude DNB, ali trebalo bi da izaberete sajt koji redovno održava događaje. Na taj način ćete uvek imati opcije za klađenje. Sa ovim znanjem, možete se upustiti u nerešenu opkladu i očekivati pobedu.

Ponuda Sličnih Događaja I Tržišta

Postoje slična tržišta klađenja koja možete isprobati ako kladionica ne nudi tržište „nerešeno bez opklade“. Jedan primer za to je tržište „dvostruke šanse“, jer vam i dalje daje isti procenat sigurnosti kao tržište „nerešeno bez opklade“. Kada se kladite na duplu šansu, povlačite dva od tri ishoda na trosmernim tržištima, na primer:

  • Kući i nerešeno
  • Kući i u gostima
  • U gostima i remi

Kvote na ovoj vrsti tržišta ne bi bile tako dobre kao na tržištu klađenja na meč, ali ako više volite da se kladite sa niskim rizikom, onda je ovo savršeno za vas.

Još jedno slično ili bi čak moglo reći da je isto tržište klađenja varijacija azijskog hendikepa. Samo azijski hendikep sa hendikepom 0 je isti kao tržišni izbor „nereši bez opklade“. Ako se meč završi nerešeno, vratićete svoj ulog.

Najpopularniji Sportovi Za DNB Opklade

Ne završavaju se svi sportovi nerešenim rezultatom, tako da nećete naći opciju nerešenog bez opklade za sve sportove. Najčešći sportovi za koje se zna da završavaju nerešenim rezultatom su fudbal i kriket. Zato je nerešen rezultat bez opklade veoma čest u fudbalu.

Ostali sportovi u kojima se ne može primeniti opklada su australijska pravila, šah, boks, hokej na ledu, konjske trke i trkački sportovi. Ovi sportovi imaju drugačija pravila i neki mečevi ne traju dugo što znači da je taj-brejk neizbežan. Neki sportovi su nepredvidivi i otežavaju nerešeno bez opklade. Međutim, drugi su jednostavni, kao što je fudbal. Ovu vrstu klađenja možete koristiti da povećate svoje šanse za pobedu. Preporučljivo je da izbegavate sportove kao što su košarka i američki fudbal.

Razlika Između Nerešene Opklade I Azijskog Hendikepa

Azijski hendikep 0 je još jedan alternativni tip klađenja ako DNB nije dostupan. Ova dva tipa klađenja funkcionišu na sličan način u smislu da na neki način izjednačavaju teren. U suštini, kladite se na pobednika igre. I u DNB iu Azijskom hendikepu 0 remi je uklonjen. Dakle, ako se utakmica završi nerešeno, kladionica vam vraća ulog u celosti. U tom slučaju opklada se proglašava nevažećom, što znači da kladioničar mora da vrati vaš ulog.

Postoji samo nekoliko razlika između ove dve vrste klađenja. Azijski hendikep 0 uključuje analizu sposobnosti dva tima i šansi za uspeh. Polje za igru mora biti izjednačeno i to se radi uklanjanjem opcije nerešenog rezultata. Kao rezultat toga, šanse postaju bolje. Izjednačavanje se vrši primenom pozitivnog ili negativnog gol hendikepa u zavisnosti od toga koji je tim favorit ili autsajder.

DNB jednostavno eliminiše opciju remija. Dakle, ostaje vam da se kladite ili na pobedu domaćina ili na pobedu gostiju.

FAQ

Nerešena opklada je ista kao i azijski hendikep od 0?

Odgovor je da i ne. Azijski hendikep od 0 efektivno znači da se kladite za ili protiv gubitka vašeg tima. Ako vaš izbor pobedi, opklada se isplaćuje, ako izgubi, vaša opklada gubi i ako se igra završi nerešeno, vaš prvobitni ulog se vraća.

Dok azijski hendikep 0 daje isti ishod kao opklada na nerešeno bez opklade, kvote na azijski hendikep od 0 se možda neće poklapati sa kvotama na tržištu bez klađenja, posebno kada se koriste tržišta u igri.

Da li opklada bez izvlačenja uključuje produžetak?

Ne, opklada bez izvlačenja se odnosi samo na regularno vreme. tj. regularno vreme plus bilo koje vreme dodato da se nadoknade zastoji i povrede.

Možete li kombinovati višestruko izvlačenje bez opklade?

Ako uživate u klađenju na izvlačenje bez opklade, biće vam drago da čujete da možete kombinovati više od jednog izvlačenja bez opklade u akumulator.

U stvari, ovo smanjuje rizik u akumulatoru u poređenju sa standardnim opkladama na meč. Ako je igra izvučena, relevantna opklada će biti poništena, a vaš akumulator će nastaviti normalno.

Leave a Comment