Kako Klađenje Na Duplu Šansu Funkcioniše ?

Klađenje na duplu šansu je jedno od popularnih tržišta za sportsko klađenje. Usko je povezan sa pobedničkim / Moneiline tržištima i dostupan je u različitim sportovima. Međutim, pre nego što stavite svoj novac na duplu šansu, razmislite o čitanju ovog vodiča da biste saznali o čemu se radi na tržištu, o nekim od dostupnih opcija i savetima za povećanje šansi za dobitak kada se sledeće kladite.

Obično se mogu desiti tri ishoda kada se igra bilo koji meč. Domaći tim može pobediti u meču, utakmica se može završiti nerešenim rezultatom, ili gostujući tim može pobediti. Vaše šanse da dobijete takvo predviđanje su samo oko 33%. Međutim, vrhunske kladionice povećavaju ove šanse nudeći igračima dva ishoda u jednoj opkladi. Sa dva najverovatnija ishoda u opkladi, imate veće šanse za pobedu nego ako izaberete jednu od opcija.

Opklade na duple šanse pokrivaju samo 90 minuta igre i vreme za prekid (ili puno vreme za druge sportove). Izvođenje penala i rezultati produžetaka se ne računaju za poravnanje opklade. Međutim, autogolovi se računaju za postavljanje opklade.

Očekivanja Od Duple Šanse – Prednosti I Mane

Očekivanja Od Duple Šanse - Prednosti I Mane

Prvo, vaše šanse za pobedu će se povećati. Ovo vam daje veću sigurnost jer sve dok je skoro nemoguće da tim izgubi, moći ćete da kombinujete dve različite opcije u jednu i usput dobijete nešto novca.

Ovo je nesumnjivo manje rizična strategija od nekih strategija klađenja u igri jer će vaše šanse za pobedu biti mnogo veće.

Međutim, pošto su kvote za opklade na duple šanse obično manje od kvota na 1Ks2, izgubićete deo vrednosti. Za fudbal, ova opklada je neverovatno popularna, iako sa znatno nižim kvotama, jer pokriva dve različite opcije.

Vrste Opklada Dvostruke Šanse

Postoje tri vrste opklada na duple šanse. Razlika između ova tri je izbor timova za koje očekujete da će pobediti ili upariti sa nerešenim rezultatom. Ovo nudi igračima priliku da upare opcije koje imaju najveće šanse da dobiju opkladu.

1Ks opklade

Ova opcija opklade potvrđuje da domaći tim može pobediti u meču ili završiti nerešenim rezultatom. Ova opklada najbolje funkcioniše kada domaći tim ima ogromnu prednost, ali je i gostujući tim u odličnoj formi. To znači da domaći tim može da nosi dan ili se utakmica završi nerešeno u najgorem slučaju. Proverite domaće utakmice za tim na koji želite da se kladite da biste utvrdili da li postoji prednost igranja kod kuće.

Ks2 Opklade

Ova opklada na duplu šansu vizualizuje da se utakmica može završiti nerešenim rezultatom ili pobedom gostujućeg tima. Ovo je idealan izbor gde je gostujući tim u odličnoj formi, ali niste sigurni u njihov učinak. Spašava vas od slepo podržavanja pobede u gostima, posebno ako domaći tim ima dobru odbranu ili pokazuje sposobnost da izjednači golove koje postiže, na osnovu nedavnog učinka.

12 opklada

Tržište 12 omogućava igračima da se klade na pobedu domaćeg ili gostujućeg tima. To eliminiše šansu da se meč završi nerešenim rezultatom. Dakle, timovi o kojima je reč moraju da izgledaju kao da bi postigli neki gol. Ova opcija je idealna kada se kladite na timove sa visokim rezultatom. U mečevima sa visokim rezultatom, šanse da se utakmica završi nerešenim rezultatom su veoma minimalne, što ga čini dobrim izgledom za 12 duplih šansi.

Kada I Kako Postaviti Duplu Opkladu

Prilikom klađenja na Double Chance, najvažnije od svega je analizirati stvarnu situaciju u kojoj se svaki tim nalazi. Nivo koji su pokazali, situacija u klasifikacionoj tabeli, dakle, poznavanje kvota kladionica postaje sekundarno. Neophodno je analizirati trendove oba tima, kao što su njihov učinak kod kuće ili na gostovanju, povrede i sankcije, i druge uslove kao što su da li su igrali utakmice tokom nedelje, dolaze sa FIFA datuma ili oblačenje. problemi u prostoriji koji mogu uticati na performanse opreme.

Svaki aspekt koji bi mogao imati reperkusije na rezultat utakmice, moramo uzeti u obzir prilikom odabira vrste opklade koju želimo da napravimo.

U zavisnosti od rizika koji želite da preuzmete, opklade na duplu šansu ćete koristiti manje ili više. Oni su veoma interesantno tržište za minimiziranje rizika, bilo da ste igrač početnik ili u kombinovanim opkladama. Postoji niz situacija u kojima je zanimljivo igrati sa duplom šansom jer su kvote zanimljive i postoje ozbiljne opcije da će opklada izaći.

Sistemi Za Postavljanje Opklade Duple Šanse

  • Pogledajte statistiku

Pogledajte kako su oba tima bila poštena u svojim nedavnim mečevima, uključujući i međusobni susret. To će vam pomoći da odredite koje dve opcije će se verovatno desiti. Potražite pobedničke obrasce kao što su ishodi za mečeve u gostima i kod kuće. Ovo će vam dati sliku verovatnog ishoda predstojeće utakmice.

  • Idite na timove sa visokim rezultatom za opciju 12
  • Za opciju 12, izaberite timove koji imaju tendenciju da postignu više golova. Manje je verovatno da će završiti nerešeno.
  • Slabiji strelci bi trebalo da imaju opciju remi

Za timove koji postižu manje golova, izaberite opciju sa nerešenim rezultatom. To je zato što se većina ovakvih mečeva završava jednim golom ili nerešenim rezultatom.

FAQ

Šta je dvostruka šansa u klađenju?

Klađenje na duplu šansu je vrsta opklade u kojoj kombinujete dva ishoda u opkladi. Pobeđujete kada se bilo koji od dva ishoda dogodi u vašoj igri. Dvostruka šansa povećava vaše šanse za pobedu za neverovatnih 33%, jer gubite samo kada se dogodi pojedinačni događaj koji nije pokriven opkladom.

Šta znači dvostruka šansa 12?

Dvostruka šansa 12 znači da bi domaći ili gostujući tim mogli dobiti meč. Ovo se dešava kada oba tima imaju skoro jednaku snagu na terenu. Osim toga, može se primeniti tamo gde se kladite na meč sa visokim rezultatom. Takvi mečevi se često završavaju sigurnom pobedom, a ne nerešenim rezultatom.

Koja je razlika između nerešene opklade i duple šanse?

Izvlačenje bez opklade znači da će kladionica refundirati vašu opkladu ako igra koju ste izabrali završi nerešeno. To eliminiše šansu za remi iz vašeg izbora. Vi birate pobedu za bilo koji od timova. S druge strane, dupla šansa kombinuje dva ishoda, od kojih jedan može biti remi. Razlika je u tome što vam jedan daje opciju refundiranja, a drugi vam daje šansu da dobijete iz remija.

Leave a Comment