Formula 1 Kladionica I Klađenje

Adrenalinsko sportsko klađenje – formula 1 kladionica u poslednje vreme beleži veliko interesovanje korisnika. Dakle, slobodno možemo reći da je klađenje na Formulu 1 zastupljeno u Srbiji, ali da fudbal i košarka i dalje imaju posebno mesto u onlajn klađenju. Korisnici koji vole brzinu, formule i odlične vozače sigurno će uživati u gledanju same Formule 1, ali i u njihovom klađenju. Ako ste ljubitelj motornih trka i klađenja na njih, sigurno će vas zanimati ovaj članak. Zato vam donosimo najnovije informacije vezane za svet klađenja na Formule 1, ponude i mogućnosti, koja je najbolja kladionica za klađenje na F1 ali i dobitke koje možete osvojiti.

Top 5 kladionice za Formulu 1:

kladionice za formulu 1
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Preuzmi bonus
250% bonusa do 20.000 RSD
+ 200 RSD bez uslova
Preuzmi bonus
5.000 RSD bonus dobrodošlice
Preuzmi bonus
100% bonusa do 5.000 RSD
Preuzmi bonus
100% bonusa do 10.000 RSD
Preuzmi bonus

Zašto Izabrati Klađenje Na Formulu 1

Kada pitate kladioničara zašto je on izabrao da se kladi na F1, on će odgovoriti da je to zbog sporta koji odiše uzbuđenjem i žurbom nekih potencijalno isplativih opklada. Zbog toga za mnoge nema konkurencije kada je u pitanju klađenje na F1 jer se stil i raznolikost klađenja izdvajaju u ovom sportu. Zbog toga za sve ljubitelje klađenja na formulu 1 donosimo informacije iz prve ruke i to:

 • kako da se približe dobitku,
 • koja su to pravila klađenja,
 • da li postoji uživo klađenje na ovaj sport,
 • koja je najbolja kladionica za klađenje na formulu 1,
 • postoji li klađenje na igrače – vozače,
 • kakve su kvote,
 • popularne opklade i još mnogo toga.

Približi Se Dobitku Uz Poznavanja Klađenja Formula 1

Kako biste izvukli maksimum iz klađenja na formulu 1, važno je znati neke osnove. Formula 1 – F1 je poznata kao adrenalinski sport i posvećuje posebnu pažnju jer prestavlja najviše klase u automobilizmu. Postoji još od davne 1950. godine te uzastopno privlači pažnju ljubiteljima utrka, brzine i snage. Međunarodni auto-trkački sport prestavlja najviši nivo takmičenja u motornim trkama sa jednim sjedištem, otvorenim točkovima i kokpitom. Princip takmičenja se sastoji od niza utrka koje se održavaju na posebno prilagođenim stazama.

Međutim, iako je klađenje na formula 1 kladionica u Srbiji nešto manje popularno u odnosu na druge sportove, možemo slobodno reći da je ponuda i izbor kladionica za klađenje na Formulu 1 i dalje na dobrom mestu. F1 je naslednik konjskih trka, zbog čega su korisnici više zainteresovani za ovu vrstu klađenja. Takođe, klađenje uživo je obezbeđeno kada su u pitanju live opklade na F1 i odlikuje se sa ponudom klađenja na pobednika trke, mesta na podiju, prisustvo sigurnosnog automobila itd. Kladionice koje svojim klijentima nude zaista raznovrsnu ponudu, bonuse i promocije za klađenje na F1 su: Mozzart, Meridianbet,, Circus.

Približi Se Dobitku Uz Poznavanja Klađenja Formula 1

Najpopularniji Događaji, Vrhunski Timovi, Igrači, Pravila Klađenja

Gledajuči po sezonama, formula 1 se sastoji od 22 utrke koje se voze po celom svetu. Utrke su uvek neizvesne ali jednako interesantne. Prvu utrka koju moramo izdvojiti, odvija se u Italiji – Autodromo Nazionale di Monza jer je najbrža utrka formule 1. Zatim sledi utrka u Velikoj Britaniji – Silverstone, staza na jugu Australije – Red Bull Ring, staza u Japanu – Sazuka, utrka u Monte Carlu, Melbourneu, Montreal i mnoge druge. Vozači se bore da osvoje velike nagrade: Monaka, Bahreina, Katara, Meksika i drugih.

Ovu vrstu sporta karakterišu mnoge legende:

 • vozači, poput Ayrtona Senne, Huan Manuel Fangio, Michaela Schumachera kao i mnogih drugih koji su ispisali historiju formule 1 ali i
 • proizvođači, kao što su Alfa Romeo, Ferari, Mercedes Benz i Maserati koji su ujedno bili rani pioniri u F1.

Poznato je da formula 1 izdvoji godišnji budžet za vrhunski tim koji može iznositi do neverovatnih 250 miliona dolara. Zato vrhunska sportska kladionica karakteriše odlična ponuda klađenja na F1, odlične kvote koje variraju po vrsti klađenja, a ako korisnici poznaju sport i taktiku vozača, zaista su bliži pobedi. Pravila klađenja su dostupna na stranici kladionica preko kojih se želite kladiti.

Odaberi Najbolju Strategiju Za Klađenje Formula 1 Kladionica

Tehnički najnapredniji automobili na svetu, vrhunac inženjeringa i sjajni vozači – kombinacija su koja se ne sme propustiti kada je u pitanju Formula 1 kladionica i klađenje na igrače odnosno  vozače. Da biste mogli da savladate i odaberete najbolju strategiju za klađenje na Formulu 1, zaista je važno biti upoznat sa ovim sportom i znati neke osnove. Zbog toga ćemo vam podeliti savete kako biste se mogli kladiti što bolje i pronaći preporuke za buduće dobitnike u gotovinskoj liniji.

Pre svega, mislimo da je najbolje obratiti pažnju na nekoliko elemenata kada se kladite na F1, a to su:

 • na zahtjevnost staze – karakteristike staze
 • izbor vozača
 • na predhodne rezultate vozača
 • na rezultate kvalifikacija
 • na izbor guma
 • na vremenske uvete koji su planirani za vreme utrke

Tipovi Opklada – Formula 1 Kladionica

Kada je u pitanju klađenje na Formula 1 kladionica, postoje različite vrste klađenja jer je ponuda zaista prilično fleksibilna. Vrste klađenja zastupljene u kladionicama zavise od kladionice do kladionice, ali su manje-više slične. Prilikom sastavljanja tiketa važno je uzeti u obzir koju ćete opkladu staviti.

Stoga vam donosimo ponudu opklada koje možete sastaviti klađenjem na formula 1 kladionica:

 • Pobednik trke – možda najjednostavniji tip klađenja. Sve što treba da uradite je da izaberete svog favorita i verujete da će on biti pobednik trke. Kvote na ovu opkladu su prilično visoke.
 • Pobednički konstruktor – poznato je da jedan konstruktor ima nekoliko vozača, pa se možete kladiti na konstruktora, na primer Mercedes. Stoga se kladite da će Mercedes pobediti, a ne vozači koji voze auto.
 • Ko će biti prvak sveta – opklada je neizvesna tokom celog takmičenja. Zato su šanse velike, jer morate da sačekate kraj sezone da biste znali da li ste pogodili ko će biti svetski šampion.
 • Prvenstvo vozača – zbir pobeda u sezoni je uvek uzbudljiv tip klađenja jer treba da pogodite koliko će pobeda vaš izabrani vozač imati na kraju sezone. Šanse su veće nego inače.
 • Najbrži krug – izaberite vozača za koga mislite da će imati najbrže vreme tokom trke.
 • Kvalifikacioni duel – ova vrsta opklade se smatra najboljom za ljubitelje F1 klađenja. Ako se pitate zašto – to je zato što besplatnim vežbanjem možete otkriti koji su vozači i automobili spremniji, a koji ne. Možete napraviti pojedinačne ili optimalne kombinacije od dve opklade, do najviše tri.
 • Najbrži kvalifikator – Izaberite vozača za koji mislite da će imati najbrže vreme i ostvarite profit.
 • Izlazak sigurnosnog automobila – znači klađenje na „bezbedno vozilo” ili da li će sigurnosni automobil izaći na stazu ili ne tokom trke. Izlazak sigurnosnog automobila može se desiti iz više razloga, na primer: zbog sudara, opasnih uslova na stazi, krhotina koji se nalaze na trkačkoj liniji, lošeg vremena i slično. Iako su kvote na ovu vrstu opklade nešto niže, uglavnom se isplati kladiti se na njih jer će prema dosadašnjem iskustvu trke većina njih imati sigurnosni automobil na stazi. Međutim, što se tiče popularnih i poznatih trka, postoji verovatnoća da neće biti izlaza, jer uglavnom trka prolazi bez incidenata, a pritom su i kvote nešto veće.

FAQ

Koja sportska kladionica nudi najbolju ponudu za klađenje na F1?

Svaka savremena kladionica nudi manje višu istu ponudu na klađenje na formulu 1. Tako možemo slobodno reći da je ponuda izuzetno dobra, jer da biste se mogli kladiti na F1 trebate razumeni ovaj sport. Kladionice koje se odlikuju sa dobrom ponudom i kvotama na F1 su svakako popularne kladionice i to: Mozzart, Meridianbet,, Circus.

Da li je zastupljeno klađenje na igrače – vozače?

Naravno da jeste. Formula 1 ima nekoliko tipova opklada, a jedna od najinteresantnijih opklada je na vozače. Iako je ovaj tip opklade namenjen najviše korisnicima koji prate i imaju favorita pri vožnji utrka, mnogi korisnici se zbog kvota odlučuju na vozače kladiti. Dobro poznavanje vozača i dobra strategija sigurno vam može približiti dobitak, zato pre ulaganja saznajte koji su to favoriti u formuli 1.

Postoji li najbolje vreme za klađenje na formulu 1 ili uživo klađenje?

Pravo vreme za klađenje na formulu 1 može biti uvek kada imaju utrke, posebno za korisnike koji su verni ljubitelj ovog sporta. Utrke se odvijaju u vremenskom razdoblju, ovisno o kojem tipu takmičenja se radi. Da biste znali kada je to pravo vreme, savetujemo da pratite sport formule 1 kao i da pratite novosti, bonuse, kladionice i ponudu na F1 naravno ako se želite kladiti. Zastupljeno je klađenje uživo.

Leave a Comment