Neteller Klađenje u Srbiji

Ako niste ranije koristili Neteller, možda niste svesni nekih prednosti njegovog korišćenja za kockanje na mreži. Neteller je široko prihvaćen kada je u pitanju online kockanje, jer je dostupan velikom broju zemalja. Njegova upotreba donosi mnogobrojne pogodnosti kao i nagrade za lojalnost. Stoga je ovaj članak idealno mesto gde možete pronaći većinu informacija o Neteller e-novčaniku. U ovom odeljku ćemo istaći neke od najboljih stvari o Neteller-u kako biste mogli da odlučite da li je pravi metod koji biste mogli da iskoristite na sajtovima za kockanje.

Vodeća Usluga Neteller

Pružajući vodeće usluge prenosa e-novca u svetu klađenja preko interneta, Neteller se izborio za svoje mesto. Osnovan je davne 1999. godine u Kanadi sa nadom da svojim korisnicima pruži jednostavan i efikasan servis prenosa e-novca. Posle nekoliko godina, premestio je se na Ostrvo Man, a trenutno pripada grupaciji poznatoj kao „Paysafe Group”. Neteller opcija plaćanja podržana je širom sveta a i kod nas u Srbiji, te se najviše koristi za online klađenje, plaćanje po trgovinama, pumpama, prenos novca i slično.

Vodeća Usluga Neteller

Sajtovi za klađenje na esport sa Neteller-om su odavno uspostavljeni u industriji kladionica, stoga se danas mnogi Neteller provajderi širom sveta koriste i pružaju korisnicima praktičnu uslugu onlajn plaćanja. Njegova posvećenosti izvrsnosti i odlučnošću, kompanija se pokazala kroz odličnu uslugu pružajući svojim korisnicima.

Od 2015. godine, Neteller je u sklopu sa Skrill-om, tako da možete slati sa jednog računa na drugi račun. Radi se o dva odvojena načina plaćanja, koji su vrlo pogodni za online klađenje. 

Mnogobrojne kladionice imaju povezanu mrežu sa Neteller kompaniojom, gde zajedno daju mnogobrojne pogodnosti, bonuse i promocije za svoje korisnike. Depoziti sa Neteller računa prenosi se na kazino račun čim korisnik potvrdi transakciju i to bez naknada. Tada, korsnici mogu da odaberu šta žele da igraju, bilo da se radi o sastavljanju tiketa ili igranja online igara.

Upotreba Neteller Digitalnog e-novčanika

Neteller obezbeđuje jednostavan, brz i siguran sistem koji omogućava korisnicima da imaju račune za klađenje na mreži. Možete koristiti Neteller kao posrednika za dodavanje sredstava iz vaše normalne banke ili kartice ili za druge oblike plaćanja.

Neteller poseduje repetuciju usluge od poverenja, tako da svojim klijentima uvek donosi najbolje. Sistem je koristan za više načina, pa prema tome ako želite držati vaše transakcije klađenja na jednom mestu ili u slučajevima kada drugi načini plaćanja nisu primenljivi,ali je koristan za sprečavanje kockarskih transakcija koje se pojavljuju na bankovnim izvodima.

Za razliku od nekih sporijih metoda kao što su čekovi, čije čišćenje može potrajati danima ili nedeljama, Neteller depoziti se često čiste u roku od samo nekoliko minuta. Ovo vam omogućava da brzo iskoristite svoja deponovana sredstva, i to je jedan od razloga zašto je Neteller toliko popularan među online kockarima.

Sa Netellerom možete uplatiti novce na online kladionicu samo sa mail adressom (ili account ID brojem) i Secure ID 6-cifrenim brojem. Obavljanje transakcija između korisnika i platforme za online klađenje je vrlo jednostavno i brzo, a najlojalnijim klijentima nudi i VIP programe.

Otvaranje Neteller Naloga – Srbija 2024

Ako se pitate da li je komplikovano otvoriti Neteller nalog, ne trebate se plašiti, jer je za nalog potrebno nekoliko minuta. Naravno, pre nego što krenete sa sledenjem koraka, napominjemo vas da podaci koje unesete, trebaju biti lični i tačni. Korisnici koji su maloletni ne mogu otvoriti Neteller račun, jer je mlađima od 18 godina klađenje zabranjeno.

Slede jednostavne upute kako da uspešno otvorite Neteller nalog i to potpuno besplatno:

 • Posetite Neteller-ovu veb lokaciju i kliknite na dugme „Pridruži se besplatno“.
 • Unesite svoje ime, adresu e-pošte i napravite lozinku
 • Unesite 3 pitanja i odgovora iz sigurnosnih razloga
 • Izaberite zemlju iz koje dolazite, a zatim izaberite valutu
 • Iz sigurnosnih razloga povežite svoj broj mobilnog telefona sa nalogom
 • Prihvatite uslove i odredbe i počnite da koristite Neteller nalog
 • Verifikujte vaš nalog, kako bi mogli da dobijete Neteller karticu
 • Obavite prvi depozit i počnite da se kladite

Naravno, proces verifikacije naloga obavlja se tako što slikate ili skenirate vaš dokumenat (lična karta, pasoš ili vozačka dozvola). Nemojte zaboraviti pitanja i odgovore koje ste naveli kada ste obavljali registraciju na Neteller nalog, jer će vas kontaktirati korisnička podrška radi procesa verifikacije. Ukoliko ste ispunili sve uvete i verifikovali račun, vaša Neteller kartica će stići za 21 dan. Proces izdavanja kartice možete pratiti na Neteller računu.

Aktiviranje Neteller Kartice

Kada ste završiti verifikaciju Neteller naloga, možete da pristupite meniju Net+ Prepaid MasterCard. Radi se o kartici koju podržavaju svi bankomati u svetu, a i kod nas jer dolazi u obliku debitne kartice, preko koje možete da obavljate mnogo toga, kao što je online klađenje. Lepota korištenja ove kartice je u tome što možete dobiti trenutni pristup svojim sredstvima umesto da čekate da ih vaša banka odobri.

Aktiviranje Net+ Prepaid MasterCard se vrđi na sledeći način:

 • Pristupite vašem Nettler korisničkom računu i izaberite opciju „Activate card“
 • Unesite broj kartice i CVC sa poleđine vaše kartice
 • Kliknite na  „Activate my card“, unesite PIN i završite proces

Usluga je posebno korisna ako želite da sve svoje transakcije klađenja držite na jednom mestu dalje od uobičajenog bankovnog računa ili ako želite da finansirate svoj račun za klađenje iz nekoliko izvora. Neteller klijentima pruža fleksibilnost. Omogućava vam da određene transakcije kao što su opklade držite podalje od prodavnice prehrambenih proizvoda i računa za komunalije kako biste mogli da vidite šta zapravo dobijate ili gubite.

Kako Uplatiti I Isplatiti Novac Na Neteller

Kako Uplatiti I Isplatiti Novac Na Neteller

Što se tiće opcija uplate, možemo slobnodo reći da je dostupno preko 50 načina uplate. Najviše se koriste uplate putem: bank transfera, preko platne ili debitne kartice, uplata sa Skrill računa na Neteller, preko PaySafeCard ili putem Bitcoina.

Naravno, da biste mogli isplatiti novac sa Neteller kartice, morali ste obaviti proces verifikacije. Opcije isplate su moguće preko istih načina kao kod uplate na račun, s velikom napomenom da sve uzimaju određenu proviziju. Jedino je isplata na internet kladionice i kazina bez provizije. Tako da, kada želite da isplatite dobitke ostvarene u kladionicama putem Netteler-a, Net+ Prepaid kartica je odlčna opcija.

Naravno, vaš osvojeni novac možete podići i na bankomatu, ukoliko imate Net+ Prepaid Mastercard.

Da Li Je Upotreba Neteller-a Besplatna

Nažalost, ne možemo da ne spomenemo da Neteller ima jedan nedostatak. Iako se radi o “sitnici” potrebno je spomenuti da Neteller nije besplatan za upotrebu. Neteller naplaćuje troškove deponovanja novca, koji iznositi od otprilike 1% do 8% transakcije. Kad god prenosite novac koristeći Neteller, obično ćete im platiti neki oblik naknade za transakciju koja će biti zasnovana na procentima.

Članovi koji su VIP korisnici Neteller-a imaju pravo da ostvare dodatne pogodnosti, kao primerice popust na provizije koje se obračunjavaju tokom uplate i isplate ili kada želite da promenite valutu. 

Naravno, ovde moramo da napomenemo da ukoliko duže od 13 meseci ne koristite Neteller račun i uslugu, dobiti ćete email sa opomenom za aktivaciju. U suprotnom, ako ne odjavite račun ili zanemarite dobijeni email, Neteller će vam naplatiti 40$. Nakon 38 meseci ne aktivnosti računa, vaš račun će biti obrisan, a usluga kartice onemogućena za upotrebu.

Visoka Bezbednost Sa Neteller-om

Nemojte biti iznenađeni kada vam kažemo da se Neteller može pohvaliti sa uslugom korisničke podrške prema korisnicima, jer je dostupna 24/7. Njihovi sistemi sa SSL enkripcijom prate i otklanjaju sve sumnjive radnje, tako da nema potrebe da brinete. Ako vam ovo nije dovoljno, kao dodatnu opciju možete da obavite two-step authentication. Reč je o google autentifikaciji, koja se kroz dva klika povezuje sa vašim mobilnim aparatom i pruža maksimalnu sigurnost za korisnika usluge.

FAQ

Da li je moguće koristiti Neteller račun, ako niste registrovani korisnik?

Da biste mogli koristiti Neteller račun, morate biti registrovani i verifikovani korisnik. Verifikacija se obavlja standardno i ne zahteva mnogo vremena. Kada ste se verifikovali, tada možete obavljati isplatu i uplatu depozita, te uživati u klađenju vaših omiljenih sportova ili igranja online igara. 

Da li je moguće podizati i uplaćivati novac preko Neteller-a?

Uplatno/isplatna metoda sa Neteller-om itekako je moguća. Neteller nudi preko 50 načina uplate, a neki od njih su preko platne kartice, debitne kartice, sa Skrill računa na Neteller i dr. Što se tiće isplate, ona je moguća na isti način kao uplata ali sa uslovom da ste obavili proces verifikacije računa.

Šta se dešava sa Neteller računom u slučaju neaktivnosti?

Moramo da naglasimo da u slučaju neaktivnosti (duže od 13 meseci), Neteller račun će biti ugašen, odnosno izbrisan. Iako sumnjamo da nećete koristiti račun, u slučaju da se to dogodi, pre nego što vam Neteller ugasi račun biti ćete na vreme obavešteni. Prvobitno, dobiti ćete e-mail sa obaveštenjem za aktiviranje računa. Napominjemo, ukoliko biste zanemarili dobijeni e-mail ili nećete da ponovo aktivirate račun, Neteller će vam naplatiti 40$ za gašenje računa. Potrebno je da prođe 38 meseci kako bi račun bio 100% ugašen i izbrisan.

Leave a Comment