Paysafecard Kladionice U Srbiji – Nova Mogućnost Uplate

Jedan od glavnih koraka zašto odabrati posebnu kladionicu za sportsko klađenje zavisi od načina i mogućnosti uplate. Korak koji strastvene igrače deli od sastavljanja tiketa ili sastavljanja opklada jeste olakšana uplata na korisnički račun. Veliki broj kladionica u Srbiji uvelo je novu mogućnost uplate i isplate korisničkih sredstava, kako bi svakom igraču bio obezbeđen najlakši pristup klađenju.

Paysafecard kladionice:

Paysafecard Kladionice
Bonus
200% bonusa do 45.000 RSD
Paysafecard Klađenje
10 dana besplatne igre
Paysafecard Klađenje
100% bonusa do 5.000 RSD
Paysafecard Klađenje

Prema tome, radi se o potpuno novom jednostavnom načinu plaćanja gde upotreba Paysafecard koji donosi mnogobrojne olakšice kada je u pitanju online klađenje. Uplata novca preko Paysafecard-a je jednostavan i siguran način, koji omogućava da bez  dodatnih računa, odnosno kreditnih ili debitnih kartica dođete do novca na kladioničarskom računu. U nastavku teksta pročitajte kakve pogodnosti i benifite vam donosi Paysafecard te kako i na koji način možete sebi olakšati klađenje i uživanje u sportskim igrama.

Benefit Paysafecard:

  • Novi način online plaćanja gotovinom
  • Sigurno, jednostavno i bez ličnih podataka
  • Plaćanje online bez bankovnog računa ili kreditne kartice
  • Uplate su anonimne i besplatne
  • Dostupan širom sveta, preko web sajta ili aplikacije

Osnivanje Paysafecard

Paysafecard Klađenje U Srbiji - Nova Mogućnost Uplate

Paysafecard osnovan je u Beču 2000. godine, a posluje širom sveta. Može se kupiti u više od 600.000 prodajnih mesta u preko 50 država. Paysafe Grupacija je jedan od vodećih globalnih provajdera za internet plaćanja, koja su brza i sigurna, a za cilj imaju da pruže maksimalnu uslugu brzog plaćanja, kako bi korisnike i poduzeća jednostavno brzo povezali. Posluje već 22 godine, te poseduje veliko iskustvo u industriji online plaćanja. Ovaj način plaćanja prihvaćen je širom sveta, a vrlo rado su ga prihvatile i kladionice.

Paysafecard je zaista savršen izbor za one koji ne žele da dele svoje bankarske podatke na mreži. Zbog toga je postao toliko popularan među igračima širom sveta. Mnoga onlajn kazina i sajtovi za klađenje koji vam omogućavaju da uplaćujete depozite koristeći Paisafecard, kao i najbolje Paisafecard sajtove za kockanje možete pronaći na ovoj stranici. Postoji toliko dobrih razloga da koristite Paisafecard, a najveći je činjenica da je to jedan od najsigurnijih dostupnih načina plaćanja.

Upotreba Paysafecard Srbija 2024

Jedna od najboljih i najpoželjnijih opcija plaćanja za online kockanje i klađenje je upotreba Paysafecard. Nije iznenađenje zašto je to jedna od najpoželjnijih opcija jer zaista donosi mnogo olakšica i ugodnosti za korisnika. Ako želite da plaćate online, bez bankovnog računa ili kreditne / debitne kartice, Paysafecard je idealna usluga koju trebate koristiti. Paysafecard je zapravo prepaid kartica koja funkcionira poput vaučera, dopune za mobilne telefone i slično.

Paisafecard onlajn kazina i moderne igre ruleta, ali i online klađenja su zapravo veoma dobar spoj. Ova usluga obećava maksimalnu sigurnost što se tiče prenosa novca preko online opcije i služi za plaćanje preko interneta. Osim za sportsko klađenje i online kasina, ova metoda plaćanja popularna je i pri kupovini na društvenim mrežama, kao i u online prodavaonicama igara, filmova i glazbe. Za one koji žele da položu novac na bezbedan i jednostavan način, bez otkrivanja podataka o svojim kreditnim karticama na mreži, Paisafecard kazina za igrače se toplo preporučuju.

Dostupnost Paysafecard

Paysafecard se može kupiti u bilo kojoj državi EU, te je dostupna na kioscima, pumpama i slično. U Srbiji se Paysafecard može kupiti u supermarketima Maxi, Lilly drogerijama, poslovnicama Alta Pay Group, OMV benzinskim pumpama i dr. Ako ne želite da na navedenim mestima uzmete Paysafecard, jer preferirate internet trgovinu, kao alternativna opcija da biste ga mogli imati jeste online naručivanje. Prednost je što se može koristiti u zaista mnogo država širom sveta.

Paisafecard je odlična opcija depozita koja se redovno prihvata na sajtovima za kockanje na mreži. Paisafecard je jednostavan, ali veoma bezbedan način plaćanja koji se može koristiti u onlajn kockarnicama koje prihvataju Paisafecard za one koriskike koji žele da koriste ovaj način plaćanja za svoju zabavu u igricama. Dolazi u vidu apoena od 10, 25, 50, 75 i 100 eura ili od 500, 1000, 2000, 5000 i 10000 RSD. Ukoliko ipak želite da uplatite veći iznosi, onda je potrebno otvoriti “moj paysafecard” nalog, uz koji dolazi nelimitirani status. Ukoliko se odlučite za ovu opciju, dodatno je potrebno proći kroz celokupan proces registracije i verifikacija naloga.

Koraci Za Upotrebu Paisafecard

Ukoliko ste izvršili kompletnu registraciju, tada možete zatražiti i prepaid karticu koja se može dopunjavati. Radi se Paysafecard MasterCard koju možete koristiti bilo gde se prima MasterCard.

Sledi nekoliko jednostavnih uputa kako koristiti Paysafecard:

  1. Kupite Paysafecard prepaid
  2. Odaberite Paysafecard opciju plaćanja u online kladionici gde ste registrirani korisnik
  3. Unesite 16 – cifreni broj koji se nalazi ispod zaštitnog sloja
  4. Kreirajte nalog na web lokaciji Paysafecard
  5. Izvršite i potvrdite prvu uplatu (vrednost Paysafecard online bona npr. od 500 RSD.)

Nakon izvršenog proces uplate, dobiti ćete sms potvrdu a iznos će se prebaciti na račun kladionice koji ste naveli pri otvaranju naloga. Posle tog koraka, uplata novca je završena, a vi se možete posvetiti klađenju i bogatoj ponudi online kladionica.

Napomena: Savetujemo da prilikom kreiranja naloga na Paysafecard postavite identičnu adresu e-pošte i korisničko ime koje ste uneli prilikom registracije na online kladionicu.

Uputstvo za uplatu preko Paysafecard

Uputstvo za uplatu preko Paysafecard

Ako ste sebi priuštili Paysafecard prepaid karticu, uneli pin kod od 16 brojeva, odabrali  Paysafecard opciju plaćanja, povezali online kladionicu gde imate otvoren korisnički nalog sa Paysafecard nalogom, poslednje što vam ostaje jeste da odaberete željeni iznos za uplatu sredstava. Uplatom na Paysafecard oslobođeni ste provizije.

Takođe, ukoliko pravite depozite u nekim drugim valutama postoji mogućnost konverzije valuta, što je vrlo pohvalno. Stanje sredstava se može proveriti u bilo kojem trenutku, jer je usluga dostupna uvek. Uz ovako jednostavan način uplate novca na račun više nema prepreke da se registrujete kod vodećih svjetskih i domaćih kladionica te iskoristite sjajne bonuse, koeficijente, prijenose uživo, ponude i druge pogodnosti koje nude. Paisafecard se može koristiti u nizu onlajn prodavnica, ali način plaćanja je posebno popularan kod onlajn kazina, sportskih kladionica i poker sajtova, kao i aplikacija za mobilne igre i esporta.

Paysafecard – Da Li Je Moguća Isplata

Sve se više sportskih kladioničara odlučuju da koriste Paysafecard za uplate i isplate, zahvaljujući njegovoj anonimnosti i trenutnim isplatama. Međutim, moramo vas razočarati jer u Srbiji retko koja kladionica da podržava opciju isplata sa Paysafecard. Stoga je vrlo važno znati i razumiti kako funkcionira Paysafecard za sportsko klađenje, kako biste bili sigurni da je to opcija i za vas. Korisnici koji odaberu da koriste Paysafecard MasterCard mogu podići svoja sredstva, a za one koji nemaju, morati će potražiti drugu alternativnu metodu kako bi isplatu mogli izvršiti.

Ono što je sigurno jeste sama činjenica da svaki osvojeni novac koji se nalazi na Paysafecard-u možete iskoristiti. Radi se o tome da zapravo ne morate da podižete novac nikako, jer ga možete uložiti prilikom klađenja. Naravno, ako osvojite visoki dobitak, koji želite podići uvek to možete uraditi preko Paysafecard MasterCard ili se obratiti ljubaznoj korisničkoj podršci za dalje upute i informacije.

Korisnička Podrška Usluge Paisafecard

Ako vam je potrebna pomoć u vezi sa vašim nalogom ili Paisafecard vaučerom, možete poslati e-poštu Paisafecard-u. Korisnička podrška je veoma dobra, te ovu uslugu nude preko live chata, email-a ili telefona. Ako treba da zaključate svoj pin ili imate problema sa ulaskom na račun, to možete učiniti preko njihove kontakt stranice ili se direktno obratiti korišničkoj podršci. Vaši podaci su zaštićeni i potpuno bezbedni. Usluga korisničke službe je dostupna 24 h, tako ako naiđete na neki problem, uvek ih možete kontaktirati.

FAQ

Da li je Paysafecard sigurna usluga kao metoda plaćanja?

Važna činjenica koja vredi za Paysafecard metodu plaćanja jeste da ne zahteva bankovne podatke ili podatke sa kreditne kartice. To nam govori da pripada grupaciji sigurnih opcija za plaćanje, jer sve što trebate imati jeste vaučer koji je dostupan na mnogim mestima širom sveta i koristiti ga kao metodu plaćanja. Takođe ukoliko ste registrovani korisnik na Paysafecard i imate Paysafecard MasterCrd tada možete obavljati isplatu i isplatu sa vaše kartice preko bilo kojeg bankomata.

Gde se sve može Paysafecard upotrebljavati?

Paysafecard se odlikuje sa širokom upotrebom širok sveta, a dostupan je na više načina. Pre svega, Paysafecard možete koristiti kao uplatna/isplatna metoda za online sportsko klađenje i igranje online kasina. Vrlo je popularan za upotrebu kada želite obaviti online kupovinu, za gledanje online filmova, pretplatu i slično. Zaista nudi mnogo usluga kada je u pitanju Paysafecard upotreba, ali se najbolje pokazala kao opcija usluge za online klađenje i igranje omiljenih igara.

Kome se obratiti, ako dođe do problema sa uslugom Paysafecard?

U slučaju da budete imali bilo kakvih poteškoća sa upotrebom Paysafecard, možete se obratiti korisničkoj službi uvek, jer je dostupna 24h. Usluga je dostupna preko live chat-a, kontakt telefona i email-a.

Leave a Comment